Youfone sim only

YouFone sim only abonnement

YouFone staat bekend als een budgetprovider en dat is gunstig als je een voordelig sim only abonnement wilt afsluiten. De focus ligt bij YouFone met betrekking tot mobiele abonnementen uitsluitend op sim only. Een van de voordelen is dat je de mogelijkheid hebt om je abonnement helemaal zelf samen te stellen. Zo betaal je niet onnodig voor belminuten, sms en internet en heb je controle over de kosten. Bovendien is deze controle verder uit te breiden met het instellen van een bel- en dataplafond.

YouFone sim only abonnement samenstellen

Het samenstellen van een sim only abonnement is bij YouFone heel gemakkelijk. Je kiest eerst de gewenste contractduur, zoals een maand, jaar of twee jaar. Daarna selecteer je de internetbundel. 12GB is wat dat betreft het meest gekozen, maar je kan ook meer of minder GB nemen. Bijvoorbeeld 20GB of 1 GB of zelfs 500 MB. Weet je niet welke optie voor jou het beste is, bekijk dan je gemiddelde mobiele internetverbruik van de afgelopen maanden. Ten aanzien van belminuten en sms zijn er twee opties. Onbeperkt is de meest gekozen optie bij YouFone, maar je kan ook kiezen voor 200 min/sms. Dat is voldoende als je weinig belt met je mobiel en beperkt sms’jes verzendt. Het is overigens mogelijk je eigen nummer te behouden.

Hoge internetsnelheid: 4G netwerk

YouFone biedt bij een sim only abonnement de garantie op een hoge internetsnelheid. De provider maakt hiervoor gebruik van het KPN-netwerk dat als beste mobiele netwerk van Nederland bekend staat. Zo is er altijd sprake van een goed bereik. De maximale downloadsnelheid is 256 bit/s en de maximale uploadsnelheid loopt tot 150 Mbit/s. Dat geeft de garantie op supersnel mobiel internet. Er is bovendien sprake van een vrijwel volledige landelijke dekking, want die komt uit op 99%. Twijfel je of je onder de dekking valt dan is het altijd mogelijk dat even te checken met je postcode op de dekkingskaart.

Dataplafond om onverwachte kosten te voorkomen

Sim only bij YouFone betekent dat je een dataplafond kan instellen om onverwachte kosten te voorkomen. Het dataplafond is in te stellen via MyYouFone en er vindt dan een automatische blokkade plaats als je het plafond aanraakt. Het blijft daarbij gewoon mogelijk om extra data bij te kopen. Naast een dataplafond is er een belplafond in te stellen voor optimale controle over de kosten van je YouFone sim only abonnement. Het is verder mogelijk om je abonnement tussentijds aan te passen door deze te verhogen of te verlagen.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.