T-Mobile sim only

Sim only provider T-Mobile

T-Mobile is een mobiele provider die midden in de maatschappij staat en is in Nederland een van de grootste telecomproviders. Er behoren meerdere merken tot T-Mobile, zoals Simpel, Ben en Tele2. Daarmee is de provider unlimited en worden er grenzen in de telecomwereld doorbroken. Het doel is om iedereen in Nederland toegang te geven tot het beste netwerk. Dat is onder meer mogelijk met een T-Mobile sim only.

T-Mobile sim only abonnement samenstellen

Een T-Mobile sim only abonnement is naar eigen voorkeuren en vooral op basis van eigen verbruik samen te stellen. Je kiest bijvoorbeeld welke looptijd je wenst, zoals een jaar of twee jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met het aantal belminuten en internet verbruik rekening te houden. Qua belminuten is onbeperkt bellen het meest gekozen sim only abonnement van T-Mobile. Je hebt echter ook de keuze om voor 120 minuten bellen te kiezen. De internetbundel biedt meer opties om uit te kiezen. Bijvoorbeeld 1GB als je niet vaak data hoeft te gebruiken of 5 GB als je vaker buitenshuis online bent. Zo is er ook een optie voor 10GB en is er natuurlijk de Unlimited optie. Je krijgt dan onbeperkt GB en bellen bij je T-Mobile sim only abonnement.

Toegang tot bekroond mobiel netwerk

Als je een T-Mobile sim only abonnement hebt, is er toegang tot een bekroond mobiel netwerk. Je mag dan ook op een hoge internetsnelheid te rekenen. Supersnel internet is er altijd aanwezig met 4G, maar er is nog sneller internet als 5G beschikbaar is. Wil je van het allersnelste internet profiteren dan ben je met de keuze voor 5G net even wat duurder uit. Bovendien is het 5G netwerk nog niet door iedereen te gebruiken. Je smartphone dient er wel geschikt voor te zijn. Check dus eerst even of je mobiel 5G ready is.

Eerste maand het netwerk testen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van T-Mobile neem dan gewoon de proef op de som. Het is namelijk mogelijk om een maand lang het netwerk te testen. Je hebt dan de vrije keuze om na een maand toch geen contract af te sluiten. Je krijgt bij het testen van het 4G netwerk de gelegenheid om het sim only abonnement te laten ingaan op een latere datum. Het is verder nog goed om te weten dat het T-Mobile abonnement ook in de EU gewoon te gebruiken is. Je hoeft daar geen extra kosten voor te betalen.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.