Tele2 sim only

Tele2 telecomaanbieder prijzen vergelijken

Tele2 is een telecomaanbieder en voorziet in verschillende diensten, waaronder het aanbieden van sim only abonnementen. Daarbij maakt de mobiele provider van het netwerk van T-Mobile gebruik. Gezamenlijk vormen de providers overigens één bedrijf. Dat heeft als voordeel dat de krachten op het gebied van expertise en netwerken is gebundeld. Tele2 streeft er daarbij naar om goedkope sim only abonnementen aan te bieden met supersnel internet.

Tele2 sim only abonnement

Het is bij de keuze voor een Tele2 sim only abonnement mogelijk om met het eigen gemiddelde verbruik rekening te houden. Bijvoorbeeld als het gaat om de keuze voor een databundel. Er zijn wat dat betreft meerdere opties die bij verschillende gebruikers en budgetten passen. 1GB is de laagste bundel gevolgd door 2GB. Zo is er ook een keuze voor een bundel met 5GB en een bundel met 10GB of 20GB. Onbeperkt data is eveneens een optie met de Unlimited GB bundel. 4G is de standaard voor toegang tot internet, maar er is een optie om 5G aan te vinken bij een Tele2 sim only abonnement. 5G voorziet uiteraard in extra snel internet en bovendien is de stabiliteit ook nog eens hoger. Het 5G netwerk is de opvolger van 4G en heeft een landelijke dekking. Je hebt alleen 5G toegang nodig en een 5G telefoon om hiervan gebruik te maken.

200 Bel/SMS of Unlimited Bel/SMS

Bij een Tele2 sim only abonnement is het zo dat je de belminuten en sms’jes per bundel vaststaan of dat er sprake is van Unlimited Bel/SMS. Zo krijg je bij alle sim only 200 belminuten behalve bij Unlimited GB, want dan heb je automatisch ook Unlimited Bel/SMS. Overigens zijn de extra kosten voor Unlimited GB of Bel/SMS te compenseren als er op je adres al een mobiel abonnement geregistreerd staat. Het gaat dan om een Tele2 of T-Mobile abonnement die in een extra korting voorziet dankzij Klantvoordeel.

Kies je eigen looptijd

Bij het afsluiten van een Tele2 sim only abonnement heb je de keuze uit verschillende looptijden. Zo is het mogelijk om een extra goedkoop abonnement voor twee jaar af te sluiten. Of voor de voordelige optie van sim only voor een jaar te kiezen. Wil je extra vrijheid en flexibiliteit dan is een sim only abonnement met maandelijkse opzegbaarheid de beste keuze voor jou. Je betaalt dan alleen wel net even wat meer dan voor een eenjarig of tweejarig Tele2 sim only abonnement.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.