Simpel sim only

De provider Simpel

Simpel is een mobiele provider die uitblinkt in sim only aanbiedingen. Er zijn geen onnodige extraatjes aan verbonden en daarom is het heel voordelig een sim only abonnement af te sluiten. Simpel biedt kwaliteit en is open en eerlijk over alle tarieven. Bovendien kan je rekenen op een no-nonsense dienstverlening. Je krijgt bij Simpel gratis 4G internetsnelheid en hebt de mogelijkheid om je kosten onder controle te houden. Bijvoorbeeld met het instellen van een plafondbedrag en het maandelijks aanpassen van bundels. Iedereen is welkom en er vindt geen kredietcheck plaats voor een sim only abonnement.

Simpel sim only abonnementen vergelijken

Simpel heeft voor allerlei wensen en voor variaties in telefoongebruik verschillende opties voor sim only beschikbaar. Het is daarom handig om aan de hand van je eigen gebruik te kijken welke aanbieding het beste is. Zo heb je de mogelijkheid om voor 12GB te kiezen als je veel online bent. Vind je onbeperkt bellen belangrijk dan laat je dat het zwaarste wegen bij je keuze. Maak je minder gebruik van internet en bel je heel weinig dan ligt het voor de hand om het allergoedkoopste sim only abonnement te nemen met 250MB en 50 belminuten. Overigens is het bij Simpel mogelijk om als extra optie voor onbeperkt bellen te kiezen.

4G netwerk voor snel internet

Bij de keuze voor een sim only abonnement van Simpel ben je verzekerd van snel internet. Daarbij maakt de provider gebruik van het beste geteste 4G netwerk van Nederland. Naast een extra hoge internetsnelheid is er daarom ook sprake van een landelijke dekking. De download internetsnelheid loopt tot 75 Mbps en uploadsnelheid tot 10 Mbps. Bij internetverbruik is er sprake van het afronden per kb per internetsessie. Heb je in een maand meer internet nodig dan pas je de bundel gemakkelijk aan. Zo is de bundel ook naar beneden bij te stellen als je minder vaak internet nodig hebt.

Duidelijke tarieven en maximale controle

Simpel sim only voorziet in duidelijke tarieven en in maximale controle over de kosten. Het is handig om bij sim only van Mijn Simpel app gebruik te maken. Dan regel je alles gemakkelijk zelf online. Bovendien heb je overal en altijd toegang tot je verbruik. Het Plafond is in te stellen om controle te houden over je kosten. Bij het afsluiten van een sim only abonnement bij Simpel betaal je eenmalig administratiekosten. De contractduur is naar keuze één jaar of twee jaar.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.