sim only onbeperkt internet

Sim only onbeperkt internet: zo maak je de juiste keuze

Je hoeft nooit meer na te denken over je dataverbruik als je de keuze maakt voor een sim only met onbeperkt internet. Daarmee ben je echt overal bereikbaar en heb je overal de gelegenheid om online te gaan, zolang als je wilt. 

Zo gebruik je zonder zorgen eindeloos veel data om bijvoorbeeld filmpjes te kijken, muziek te downloaden of een mobiele game te spelen. Aan het einde van de maand betaal je gewoon een vast bedrag voor sim only onbeperkt internet. Dat wil je natuurlijk zo laag mogelijk houden en daarom is het slim om de providers en prijzen van deze abonnementen met elkaar te vergelijken.

Vergelijk de prijzen hieronder

Profiteer van de voordelen van sim only onbeperkt internet

De voordelen van sim only onbeperkt internet zijn net zo eindeloos als het verbruik van data. Je hoeft niet te letten op je verbruik met als voordeel dat er geen onverwachte kosten van toepassing zijn. Je betaalt een vast bedrag per maand en zelfs zo laag mogelijk als je gebruikmaakt van onze opties voor het vergelijken van sim only onbeperkt internet abonnementen. 

Zo is er ook het voordeel dat je nooit meer van wifi afhankelijk bent. Zet gewoon standaard data aan om nooit offline te zijn. De data is onbeperkt en dat geldt niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wil je onbeperkt internet combineren met bellen en sms’jes dan sluit je het best passende sim only abonnement af. Bijvoorbeeld inclusief onbeperkt bellen en sms-en. 

Kies je eigen abonnementsperiode

Bij het afsluiten van een sim only onbeperkt internet abonnement krijg je de keuze uit verschillende abonnementsperioden. Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan ligt het voor de hand om een abonnement te nemen dat maandelijks opzegbaar is. Ben je niet van plan om het komende jaar te veranderen van provider dan is een eenjarig abonnement prima. 

Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn dan is een tweejarig abonnement voor sim only onbeperkt internet doorgaans de allerbeste keuze. Overigens zijn er providers die een eenjarige of tweejarige periode bieden met flexibiliteit en vrijheid om de bundel naar wens maandelijks aan te passen. Dat is onder meer handig als je gedurende een jaar bijvoorbeeld maar een bepaalde periode van onbeperkt internet gebruik wilt maken.

Wat vind je nog meer belangrijk?

Sim only onbeperkt internet is het belangrijkste uitgangspunt om de abonnementen met elkaar te vergelijken op prijs. Het is echter mogelijk dat er nog andere belangrijke punten zijn om rekening mee te houden. Denk maar aan de voorkeur om van een 4G netwerk of van een 5G netwerk gebruik te maken. 

Of misschien wil je ook in het buitenland van de optie gebruikmaken om onbeperkt online te zijn. Dat is dan nog wel even een belangrijk punt, want de providers hanteren daar uiteenlopende voorwaarden voor. Dit in het kader van de fair use policy. Als verbruik in het buitenland belangrijk is, valt aan te raden om dat punt dan ook even te checken bij de verschillende providers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =