iphone, hand, girl

Sim only maandelijks opzegbaar: optimale flexibiliteit

Wil je niet vastzitten aan een eenjarig of tweejarig abonnement bij een provider dan is sim only maandelijks opzegbaar de beste keuze. Er zijn meerdere mobiele providers die de mogelijkheid bieden om een dergelijk abonnement af te sluiten. 

Het grootste voordeel dat je ervan hebt, is de grote mate van flexibiliteit. Daarnaast heb je alle gelegenheid om je sim only maandelijks opzegbaar abonnement naar eigen voorkeuren samen te stellen. Wil je voordelig uit zijn dan is het aan te raden om de beschikbare aanbiedingen met elkaar te vergelijken op prijs. Let daarbij verder eveneens op de inhoud van het maandelijks opzegbare sim only abonnement. Dan zit je helemaal goed. Ontdek verder alle voordelen van een maandabonnement.

Vergelijk de prijzen hieronder

Maximaal flexibel met sim only maandelijks opzegbaar

Een van de grote voordelen is de maximale flexibiliteit van een sim only maandelijks opzegbaar abonnement. De looptijd is slechts een maand en de verlenging van het abonnement is daarom ook steeds maar een maand. Je hebt met deze optie al na de eerste maand de mogelijkheid om het abonnement op te zeggen. Het is niet zo dat je iedere maand dan naar een andere provider hoeft over te stappen. 

Je kan maandelijks opzegbare sim only namelijk ook gewoon door laten lopen. Ondertussen houd je dan de aanbiedingen van alle providers in de gaten en is het op elk gewenst mogelijk om over te stappen. Een maandcontract biedt maximale flexibiliteit. Heb je een contract voor een jaar of twee jaar bij een provider dan mis je deze maandelijks flexibiliteit. 

Overigens zijn er wel providers die je in dat geval de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld maandelijks je bundel aan te passen. Dat voorziet ook in een bepaalde mate van flexibiliteit. Verder biedt een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is uitkomst in specifieke situaties. Bijvoorbeeld als je maar een korte periode een extra mobiel abonnement nodig hebt en er geen jaar aan wilt vastzitten.

Zelf sim only abonnement samenstellen

De optimale flexibiliteit uit zich bij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement ook nog in de samenstelling van bundels. Je hebt namelijk veel vrijheid als het om de keuze gaat voor het aantal GB dat je nodig denkt te hebben. Zo geldt dat eveneens voor de voorkeur voor belminuten en sms’jes. Maak je elke maand echt veel gebruik van internet via data dan is het wellicht handig om het hoogste aantal GB te kiezen. Wil je onbeperkte vrijheid dan is het aan te raden om onbeperkt internet te nemen met een maandelijks abonnement. 

Heb je de ene maand minder GB nodig dan een andere maand? Dan komt het natuurlijk ook goed uit dat sim only maandelijks opzegbaar is. Bovendien zijn er opties om sim only maandelijks aan te passen als de provider deze optie biedt. Niet alle providers bieden de optie om bij een maandabonnement de bundel per maand naar beneden of boven bij te stellen. Daarom is het ook zo handig dat je via Simonlyprijzen.nl een vergelijking kan maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =