Lebara sim only

Sim only abonnement van Lebara

Lebara voorziet als telecomaanbieder in mobiele diensten en maakt gebruik van het 4G netwerk van KPN in Nederland. Een van de mogelijkheden die de telecomaanbieder beschikbaar heeft is een Lebara sim only abonnement. Een van de kenmerken is dat sim only heel voordelig is en dat er sprake is van een grote mate van flexibiliteit. Heb je een telefoonnummer dan neem die je gewoon gratis mee als je een Lebara sim only abonnement afsluit.

Lebara sim only bundel kiezen

Een Lebara sim only abonnement is in meerdere opties beschikbaar. Dat maakt het gemakkelijk om met je eigen verbruik rekening te houden. Bijvoorbeeld als het gaat om de sim only bundel met dataverbruik. Als je niet veel data nodig hebt per maand is het mogelijk om voor de goedkoopste optie te kiezen met 2GB. Vind je dat net te weinig dan is 5GB een optie en verbruik je nog meer data dan zijn er nog twee opties. Bijvoorbeeld een bundel met 7GB of een bundel met 10GB. Het aantal belminuten en sms-berichten is bij elk van deze bundels gelijk. Je krijgt 150 belminuten en 150 sms’jes erbij. Wil je liever van onbeperkt bellen en sms gebruik maken dan betaal je daar per maand een klein bedrag extra voor.

Flexibiliteit sim only

De flexibiliteit van een Lebara sim only abonnement blijkt onder meer uit de verschillende abonnementsperioden. Het is onder meer mogelijk om voor een looptijd van een maand of voor 24 maanden te kiezen. Een looptijd van 24 maanden is het meest voordelig. Verder is het zo dat je de keuze hebt om een sim only abonnement te nemen bij Lebara dat maandelijks aanpasbaar is. Dat biedt een grote mate van flexibiliteit en dat is handig als je weet dat je in een maand meer of minder verbruikt dan normaal. Zo betaal je nooit te veel.

Extra opties

Lebara sim only abonnementen zijn niet alleen voordelig en flexibel, maar ook naar wens uit te breiden. Bijvoorbeeld door voor extra’s te kiezen in de vorm van internationaal bellen naar 44 landen, waarbij sms zit inbegrepen. Of als je nog sneller wilt internetten met de keuze voor de 4G snelheid verdubbelaar. Je betaalt een klein bedrag bovenop op de prijs van je gekozen Lebara sim only abonnement als je extra’s neemt. Overigens is het internet via het 4G netwerk van KPN al snel van zichzelf en is er sprake van een uitgebreide dekking.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.