KPN sim only

KPN sim only netwerk

KPN voorziet in telecommunicatiediensten en heeft een eigen netwerk. Een van de diensten van deze provider richt zich op het aanbieden van KPN sim only abonnementen. Dat is een abonnement, waarbij jezelf al over een toestel beschikt of er op eigen initiatief een aanschaft. Sim only is daarom ook extra voordelig als abonnement en bij KPN heb je de keuze uit verschillende opties met bijvoorbeeld kleine of grote databundels.

KPN sim only abonnement: 4G, 4G+ of 5G

Bij het afsluiten van een KPN sim only abonnement is er een optie voor 4G, 4G+ of 5G. Bij 4G+ heb je een toestel nodig dat voor G4+ geschikt is en dekking via een netwerk. Bij 5G heb je een toestel nodig dat geschikt is voor de ontvangst van 5G. De downloadsnelheid en uploadsnelheid is bij 5G het hoogst. 4G biedt echter al een hoge snelheid van maximaal 100 Mbit/s down en 10 Mbit/s up. Voor wat betreft het aantal data zijn er opties om geen GB te kiezen of 2GB, 5GB, 15GB of 25GB. Daarnaast is er een optie voor unlimited data beschikbaar bij een KPN sim only abonnement. In de EU buiten Nederland heb je in dit geval de mogelijkheid om 25GB te verbruiken.

Databundel flexibel aan te passen

Naast data kies je bij een KPN sim only abonnement ook het aantal belminuten en sms’jes. Er geldt hiervoor een keuze voor 150 bel/sms of voor onbeperkt bellen en sms. Daarnaast is er keuze voor de contractduur. Een KPN sim only abonnement voor twee jaar is het voordeligst gevolgd door een jaarabonnement. Een maandelijks opzegbaar abonnement kost net even wat meer, maar is nog altijd voordelig. De databundel is bij iedere contractduur naar wens aan te passen.

Keuze uit simkaarten

KPN biedt de mogelijkheid om bij een sim only abonnement een simkaart naar keuze te ontvangen. Er is een standaard simkaart beschikbaar (3-in-1) of een esim. Een 3-in-1 simkaart bestaat uit een reguliere sim, nanosim en microsim. Zo past de simkaart altijd in je toestel. Een e-sim is alleen te gebruiken als je toestel daar geschikt voor is. Bij een e-sim dien je dan ook het merk van je smartphone in te voeren. Overigens is het mogelijk je nummer mee te nemen als je een KPN sim only abonnement afsluit. Dat is geheel gratis en te regelen tijdens het bestelproces. Het nummerbehoud is bovendien al ver van tevoren aan te vragen voordat je huidige contract bij een andere provider afloopt.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.