Hollandsnieuwe sim only

Meer over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een provider met een duidelijk aanbod en transparante voorwaarden. Zo is er onder meer een mogelijkheid om een Hollandsnieuwe sim only abonnement af te sluiten. Daarbij krijg je de maximale controle over de kosten. In het kort komt het erop neer dat de sim only abonnementen scherp geprijsd zijn en je nooit meer kwijt bent dan wat je verwacht. Bovendien is er een betrouwbaar 4G netwerk om met je smartphone altijd en overal online te zijn.

Hollandsnieuwe sim only abonnementen

Er is keuze genoeg als je al een smartphone hebt en een Hollandsnieuwe sim only abonnement wilt afsluiten. Er zijn een aantal voordelige opties populair, maar het is het beste om je keuze te maken aan de hand van je eigen verbruik. Bijvoorbeeld je dataverbruik om op basis daarvan te kiezen welke bundel het beste bij je past. Sim only 4G is bijvoorbeeld beschikbaar met 1.000 MB, 2.500 MB, 5.000 MB en 7.500 MB. Een extra bundel is overigens als het gaat om onbeperkt bellen en sms’jes verzenden voor een klein bedrag toe te voegen. Het kost je niets als je het huidige mobiele nummer wilt behouden en het nummerbehoud is meteen te regelen bij je bestelling.

Looptijd abonnementsperiode: 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar

Het is trouwens handig om te weten dat je in aanmerking komt voor combivoordeel als je klant bent bij Ziggo. Dan profiteer je van extra mb, belminuten en sms of van een extra tv-pakket. Bij de keuze voor een Hollandsnieuwe sim only abonnement zijn er drie verschillende looptijden beschikbaar. Er is een looptijd van een jaar, twee jaar en een optie met maandelijkse opzegging.

Betrouwbaar 4G netwerk en controle over kosten

Een Hollandsnieuwe sim only abonnement biedt toegang tot een van de beste Europese netwerken. De telecomaanbieder maakt namelijk gebruik van het 4G netwerk van Vodafone dat als betrouwbaar bekend staat. Met betrekking tot de scherpe prijs van sim only geldt bovendien dat je altijd controle hebt over de kosten. Een van de unieke kenmerken is namelijk dat je het bundeltegoed vooraf betaalt. Dat zorgt ervoor dat je nooit zomaar over je bundel heen gaat. Kom je in de buurt van de limiet van je bundel dan is het altijd mogelijk om tegoed extra op te waarderen. Hollandsnieuwe sim only abonnementen werken dan ook op basis van een prepaid bundel. Daarbij is de bundel iedere maand gratis omhoog en omlaag aan te passen.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.