Budget mobiel sim only

De abonnementen van Budget Mobiel

Budget Mobiel is een mobiele provider en maakt gebruik van het KPN-netwerk. Een van de kenmerken waarmee deze telecomaanbieder zich onderscheidt, is eenvoud. Het is namelijk een provider die sim only abonnementen aanbiedt met keuze uit twee varianten. Daarbij zijn er ook verschillende opties als het gaat om de duur van het abonnement. Door zich specifiek te richten op Budget Mobiel sim only abonnementen blijven de prijzen extra laag.

Budget Mobiel sim only abonnement Onbeperkt

Budget Mobiel Onbeperkt is een sim only abonnement waarmee je de meeste vrijheid hebt. Dit abonnement voorziet namelijk in de mogelijkheid om onbeperkt data te gebruiken. Zo kan je ook onbeperkt bellen en sms’jes versturen. De prijs is hiervoor bijzonder laag te noemen en dat maakt het extra aantrekkelijk om het onbeperkt Budget Mobiel sim only abonnement af te sluiten. Overigens is er wel sprake van een fair use policy. Doorsnee internetgebruik komt bijvoorbeeld uit op 3GB per maand. Je kiest natuurlijk bewust voor een onbeperkt databundel en daarom is er bij Budget Mobiel Onbeperkt pas sprake van unfair gebruik op het moment dat je steeds 4GB per dag verbruikt.

Budget Mobiel sim only abonnement Basis

Ben je geen extreme dataverbruiker dan is Budget Mobiel sim only abonnement Basis een prima optie. Je krijgt daarvoor 7GB data en kan daarnaast onbeperkt bellen en sms’jes versturen. Dit abonnement is lager geprijsd dan Budget Mobiel Onbeperkt en daarom een uitstekende keuze als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn. Net als voor Onbeperkt geldt voor Basis eveneens een fair use policy met spelregels bij gebruik in het buitenland. Overigens is dat bij alle andere providers ook het geval. Budget Mobiel biedt hierin direct optimale transparantie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Maandelijks opzegbaar

Een Budget Mobiel sim only abonnement is voor beide varianten maandelijks opzegbaar. Dat biedt uiteraard optimale vrijheid en flexibiliteit. Bovendien betaal je er niets extra’s voor, want alle sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast. Verder is het goed om te weten dat er geen kredietcheck nodig is als je voor sim only kiest. Overigens is het 4G netwerk van KPN erg betrouwbaar en is de maximale downloadsnelheid 5 Mbps en uploadsnelheid 1 Mbps. Heb je geen telefoonnummer om mee te nemen dan kan je een simkaart met telefoonnummer bestellen bij je Budget Mobiel sim only abonnement. Er is een Budget Mobiel app beschikbaar om toegang te krijgen tot je verbruik en betaalhistorie.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.