Ben sim only

Alles over Ben sim only

Ben is een mobiele aanbieder die gebruikmaakt van het mobiele netwerk van T-Mobile. Dat is wereldwijd een van de best geteste netwerken en zo ook in Nederland. Ben staat bekend om de voordelige sim only abonnementen met een bundel voor elk budget. Daarbij staat de flexibiliteit voorop in combinatie met de vrijheid die je hebt. Heb je een telefoonnummer dat je wilt houden? Dan is het goed om te weten dat nummerbehoud bij een ben sim only abonnement gratis is.

Ben sim only abonnement

Bij een Ben sim only abonnement krijg je verschillende opties om een keuze uit te maken. Bijvoorbeeld als het gaat om data, waarbij er meerdere internetbundels beschikbaar zijn. Zit je niet veel op internet met data, maar wel vaak via wifi dan is 2.500 MB genoeg. Kijk je vaak filmpjes of maak je veel gebruik van social media kies dan voor 5.000 MB of meer per maand. Overigens is 5.000 MB het meest gekozen bij een Ben sim only abonnement. Het is ook mogelijk om voor 1.000 MB te kiezen of 7.500 MB te nemen als internetbundel. Deze bundel is in Nederland en in de rest van de EU te gebruiken. Bij bellen en sms’jes heb je de keuze voor onbeperkt of voor 200 minuten. Onbeperkt bellen is alleen in Nederland van toepassing en niet naar het buitenland.

Snel of extra snel internet

Een internetbundel is bij een Ben sim only abonnement af te sluiten met een internetsnelheid naar keuze. Er is standaard sprake van snel internet via het 4G-netwerk van T-Mobile. De internetsnelheid is te verhogen door voor 4G Extra Snel te kiezen. Dan werkt het internet tweemaal zo snel als bij de standaard 4G.

Contract van 24 maanden of maandelijks opzegbaar

Er zijn twee opties voor de abonnementsperiode. Je kan de keuze maken om voor een goedkoop Ben sim only abonnement te kiezen met een abonnementsperiode van 24 maanden. Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. Overigens is het langere abonnement ook flexibel, want je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om aan je bundel MB Extra toe te voegen. Als je bundel opraakt voor de nieuwe maand ingaat dan kan je toch gewoon online blijven. Bovendien is er een optie voor MB Pauze, waarmee je voorkomt dat je extra internetkosten maakt. Zo behoud je altijd controle over de kosten.

Meer providers vergelijken

Vergelijk ook de prijzen van deze providers!

Veelgestelde vragen

Wil je optimale vrijheid en flexibiliteit dan is het mogelijk om voor een abonnement te kiezen dat maandelijks opzegbaar is. De prijzen voor een abonnement met een langere looptijd zoals 1-jaar of 2-jaar zijn daarentegen meestal lager.

De simkaart valt eenvoudig in het juiste formaat uit te drukken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over welk formaat er in jouw telefoon past.

Je kunt gratis je huidige nummer behouden als je tijdens je bestelling nummerbehoud selecteert. Let erop dat je je huidige abonnement nog niet opzegt.

De dekking van een provider is uiteraard erg belangrijk. Met dit netwerk kun je profiteren van een betrouwbaar netwerk met een goede dekking. Bekijk voor details de dekkingskaart van deze provider.